Kamerensuite.jouwweb.nl
Home » Een kamer en suite met de juiste en suite deuren creëert een warme uitstraling

Een kamer en suite met de juiste en suite deuren creëert een warme uitstraling

 

Een kamer en suite zorgt voor een karaktervolle uitstraling van de woning. Het kent ook een groot praktisch gemak omdat u een ruimte gemakkelijk met één enkele schuif met de deuren van elkaar kunt scheiden. Zo kunt u van één grote ruimte weer twee kleinere ruimtes maken. Ideaal voor wanneer u een aparte eetkamer, zitkamer, werkruimte of andere ruimte wilt creëren. Het werkt ook perfect om bijvoorbeeld geluid te dempen, aroma’s en rook tegen te houden en de stookkosten te verlagen. Een investering die zichzelf dus meer dan terugverdient! Zeker omdat de waarde van de woning mee zal stijgen.

Vakmanschap

De kamer en suite is een elegante vorm van ruimtescheiding, waar veel detailwerk bij komt kijken. De ruimte moet worden gemeten om een naadloze fit te kunnen garanderen. Daarom worden de benodigdheden op maat gemaakt. Wandkasten, schuifdeuren, panelen, legplanken, alles moet perfect passen en op maat zijn om de unieke sfeer te benadrukken en ook echt een toevoeging aan uw woongenot te zijn. Zaak is om dus een goede houtbewerker met ruimschootse ervaring te vinden.

Verschillende stijlen

De en suite afscheiding ontleent zich uitstekend om een bepaalde sfeer aan de kamer mee te geven. Lees u op voorhand goed in over de verschillende mogelijkheden. Wenst u bijvoorbeeld een wand in klassieke Belle Epoque of jaren ’30 stijl, of toch liever een moderne touch aan uw kamer mee te geven? Laat u informeren door een aantal verschillende meubelmakers om meer inspiratie op te doen en mogelijk al wat tekeningen te laten maken.

En suite deuren

Misschien wel het belangrijkste gedeelte van de installatie zijn de en suite deuren. Deze hebben immers de grootste invloed op de uitstraling van uw woning en interieur. Een belangrijke keuze is die tussen vaste deuren of deuren met glas erin. Vaste deuren hebben vanzelfsprekend het grootste afscheidende effect maar hebben als nadeel dat ze al snel voor een gesloten uitstraling zorgen. Met glas heeft u ook de keuze om de ruimte visueel af te schermen door gebruik te maken van bijvoorbeeld matglas of gekleurd glas in lood. Zeker wat betreft glas in lood zijn er vele ontwerpen en patronen mogelijk die elk een unieke sfeer geven aan uw en suite meubel. Informeer bij een specialist wat de diverse mogelijkheden zijn.

Lees Meer: - http://ensuitedeuren.blogspot.nl/2014/11/een-kamer-en-suite-met-de-juiste-en.html