Kamerensuite.jouwweb.nl
Home » Kies voor een kamer en suite met en suite deuren

Kies voor een kamer en suite met en suite deuren

 

Wat is een kamer en suite?

 

De meeste mensen zullen deze term wel kennen. Denk eens aan sfeervolle oude woningen waarin de woonkamer middels schuifdeuren kan worden opgedeeld in twee aparte kamers; een voorkamer en een achterkamer. In Nederland werden en suite deuren rond 1940 veelvuldig toegepast. Deze trend duurde zeker 100 jaar.

 

In de zestiger jaren kozen veel mensen ervoor de aanwezige ensuite uit de woning te laten verwijderen. Het was niet langer populair. Eeuwig zonde, want juist nu zijn veel mensen op zoek naar een warme en behaaglijke sfeer in de woning. Oude woningen met originele details zijn dan ook zeer in trek. Helaas zijn deze woningen lastig te vinden en vaak erg duur. Wanneer dergelijke details niet in de woning aanwezig zijn, kiezen steeds meer mensen er dan ook voor een kamer en suite in de woning te laten plaatsen. Een uitstekende manier voor het creëren van een warme sfeer.

 

Kan een ensuite in ieder woning worden geplaatst?

 

Of u nu in een bestaande woning, oud pand of nieuwbouwwoning woont, en suite deuren zijn overal te plaatsen. Een professionele vakman zal bij u thuis langskomen om uw wensen door te spreken en de maten op te nemen. De kamer en suite specialist Rini Thielen is hier een goed voorbeeld van. Met zijn jarenlange ervaring en passie maakt hij van ieder woonkamer een sfeervolle ruimte. Alleen de beste houtsoorten en materialen worden gebruikt. Aan de hand van de door u verkregen informatie kan hij een ontwerp voor u maken, geheel op maat.

 

Ensuite passend bij iedere stijl en smaak

 

U kunt kiezen voor een moderne uitvoering, of een klassieke stijl. Dit is geheel afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat bij uw woning past. Kiest u voor strakke lijnen, sierlijke elementen en wilt u er bijpassende kasten en lades bij laten plaatsen? Kiest u dichte panelen, voor glas in lood of blank of gekleurd (facet)glas? De mogelijkheden zijn eindeloos. Een andere optie is het restaureren van uw huidige ensuite. Wanneer deze al in uw woning aanwezig is, maar gerestaureerd of aangepast moet worden, is Rini Thielen wederom uw specialist bij uitstek.

Lees Meer:- http://ensuitedeuren.blogspot.nl/2014/10/kies-voor-een-kamer-en-suite-met-en.html