Kamerensuite.jouwweb.nl
Home » Ensuite met en suite deuren voor uw woonkamer

Ensuite met en suite deuren voor uw woonkamer

 

 

De koude wintermaanden staan weer voor de deur. De dagen worden korter en de temperatuur daalt. Nu is dan ook de periode aangebroken om meer sfeer in huis te creëren. Dit kan op diverse manieren. Natuurlijk zorgen de juiste accessoires voor een warme uitstraling, maar wanneer u op zoek bent naar een blijvende sfeerfactor, dan zijn er nog veel meer mogelijkheden waarmee u uw woning van een stijlvolle look kunt voorzien.

Eeuwen geleden werden woningen van prachtige details en elementen voorzien. Denk hierbij aan ornamentenplafonds, openhaarden, parketvloeren, glas in lood, en en suite deuren. Gelukkig zien we deze details terug in veel oude panden. Toch is het ook mogelijk deze prachtige kenmerken in moderne woningen terug te brengen.

Wanneer u uw woning opdeelt in een voor- en achterkamer zoals dit vroeger gebruikelijk was, ontstaan er twee aparte ruimtes die u doormiddel van en suite deuren kunt afsluiten. Het voordeel hiervan is, dat u de deuren ook open kunt laten waardoor de ruimtes met elkaar in verbinding blijven, maar u de ene kant als eetkamer in kunt richten en de andere kant als woonkamer. Het zorgt voor een knusse sfeer. Een ensuite kan worden uitgevoerd in zeer veel stijlen en opstellingen. Zo kunt u er kasten en planken aan toe laten voegen zodat u er tevens spullen in op kunt bergen. Zo ontstaat er niet alleen een mooie sfeer, maar ook een praktische opbergruimte.

Een en suite kunt u geheel op maat laten maken. Zo past deze uitstekend in de daarvoor beschikbare ruimte en kunt u deze geheel volgens uw wensen laten ontwerpen. U kunt kiezen voor een moderne look, of juist een klassieke uitvoering. De afwerking is sfeerbepalend. Kies voor glas in lood voor een warm effect en matglas wanneer u juist een modernere uitstraling wenst.

Wanneer u interesse heeft in het laten plaatsen van een ensuite, kies dan altijd voor een echte vakman. U kunt dan rekenen op een prachtige afwerking en de beste materialen. Bespreek uw wensen goed door en maak van tevoren duidelijke afspraken over het budget. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Lees Meer:- http://ensuitedeuren.blogspot.nl/2014/10/ensuite-met-en-suite-deuren-voor-uw.html