Kamerensuite.jouwweb.nl
Home » En suite deuren voor uw kamer ensuite

En suite deuren voor uw kamer ensuite

 

U kent het gevoel misschien wel. U heeft de beschikking over een kamer die te groot is om als één ruimte te behouden maar opsplitsen blijkt oh-zo-lastig. Helaas is er bij de opbouw van de woning geen rekening mee gehouden dat grote ruimtes voor het zicht lege vlaktes kunnen worden. En daarom zit u nu met een ruimte die u zelfs met de beste wil ter wereld niet knus ingericht krijgt. U kunt de kamer natuurlijk opdelen door gebruik te maken van bijvoorbeeld gordijnen. Maar dat ontneemt veel zicht en geeft een gesloten en rommelig gevoel. Geen ideale oplossing dus. In dat geval is een kamer ensuite exact waar u naar zoekt.

De historie

De benaming houdt in dat u een ruimte opdeelt in een voor- en achterkamer, welke afgescheiden worden door één of twee met glas bezette en suite deuren. In de 19e en begin 20e eeuw was het een populair concept in Nederlandse woningen. Zo kon een eetkamer gemakkelijk afgescheiden worden van bijvoorbeeld de woon- of zitkamer. De laatste jaren is deze opstelling van woonruimte weer populair aan het worden omdat het een authentieke en stijlvolle toevoeging aan de woning is. Het geeft karakter en isoleert warmte en geluid beter. Daarom stijgt de waarde van uw woning mee, door enkel het plaatsen van een wand en schuifwanden! Als bijkomend voordeel krijgt u bij deze opdeling van uw woning ook nog eens een extra optie voor opbergruimte. Of dat nu in de vorm van een kast, vitrine of zelfs doormiddel van boekenplanken is.

Vakwerk

De kamer ensuite is een elegante toevoeging aan uw woning. Een toevoeging die de gehele woning een herboren uitstraling geeft en een leven lang meegaat. Daarom is het van belang dat u een vakman kiest welke gespecialiseerd is in de opbouw daarvan. Er kan immers niet zomaar een standaardopstelling in uw woning geplaatst worden. Het moet besproken, opgemeten, uitgetekend en vervolgens ook op maat gemaakt worden. Zoek daarom een specialist, die het gehele proces op zich kan nemen, inclusief het vervaardigen van de en suite deuren. Zo voorkomt u dat u straks achterblijft met een half afgewerkte afscheiding. Een echte vakman helpt u graag verder op weg.

Lees Meer:- http://ensuitedeuren.blogspot.nl/2014/11/en-suite-deuren-voor-uw-kamer-ensuite.html