Kamerensuite.jouwweb.nl
Home » Rini Thielen, dé Ensuitespecialist voor een ensuite met en suite deuren in uw woning

Rini Thielen, dé Ensuitespecialist voor een ensuite met en suite deuren in uw woning

 

 

 

Laat de geschiedenis herleven met een ensuite in uw woonkamer. Een fraaie en praktische manier uit de 19e en 20e de benedenwoning te verdelen in een voorkamer en achterkamer. Met schuifdeuren werden de beide ruimten van elkaar gescheiden. Soms in combinatie met links en rechts boven de deuren ook praktische opbergkasten.

Vandaag de dag zijn en suite deuren nog steeds zeer populair. In een nieuwe woning is de woonkamer vaak groot, waardoor het mogelijk is op een speelse manier een afscheiding te maken en een nostalgische sfeer te creëren. Met een ensuite voegt u extra kastruimte toe aan uw woonkamer waardoor u minder kasten in de woonruimte nodig heeft waardoor meer leefruimte over blijft.

De en suite deuren worden uitgevoerd met (gekleurd) glas, glas in lood of panelen. Ze zijn decoratief en voegen sfeer toe aan uw woonruimte. De glazen deuren geven een ruimtelijk effect omdat u toch in de andere kamer kunt kijken.

Het kastwerk dat gebruikt wordt, kan verschillend zijn in gebruik en uitstraling. Het kastwerk kan dicht zijn met deuren, in vitrinestijl met glas, open met planken, etc. Zo kunt u denken aan een boekenkast, een plaats voor uw glaswerk of gewoon wat leuke ornamenten. Met dichte kasten kunt u werkelijk van alles opbergen.

Qua stijl kunt u alle kanten op. Wilt u modern met strakke lijnen of klassiek met sierranden en glas in lood? U kunt natuurlijk ook kiezen voor een stijl die aangepast is aan uw woning. U kunt bijvoorbeeld de schuifdeuren in dezelfde stijl laten maken als de andere deuren in uw huis. Aan één kant kasten en de andere kant een strakke wand.

Wat u ook wilt en waar u ook voor kiest, Rini Thielen, dé Ensuitespecialist staat voor u klaar om uw ideeën vorm te geven. U heeft een ruime keuze uit stijlen en kunt alle kanten op met speciale wensen. Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke eisen en u krijgt duidelijk advies over de verschillende mogelijkheden die juist voor uw woning geschikt zijn.

Ook voor restauratie is Rini Thielen een goede keuze. Met vakmanschap wordt houtwerk gerepareerd. Wilt u nieuwe deuren, dan maakt deze specialist een wondermooi paar voor u. U geeft simpelweg aan wat u wilt en u kunt weer genieten van een gezellige woonkamer.

Lees Meer:- http://kamerensuite.loggy.nl/46677_Rini_Thielen,_d%C3%A9_Ensuitespecialist_voor_een_ensuite_met_en_suite_deure.html