Kamerensuite.jouwweb.nl
Home » Verlevendig uw woonkamer met een ensuite en en suite deuren van de kamerensuitespecialist.nl

Verlevendig uw woonkamer met een ensuite en en suite deuren van de kamerensuitespecialist.nl

 

Maak eens iets aparts van uw woonkamer en deel hem op in twee delen met en suite deuren. Op deze manier creëert u bijvoorbeeld een eetkamer en een aparte zitkamer. Begin vorige eeuw was dit heel gewoon in veel huizen. In vele oude woningen is nog een originele ensuite aanwezig. Ook in nieuwe woningen maakt deze indeling nu een comeback.

Voordeel ervan is dat u ook nog eens extra kastruimte creëert omdat kastwerk onderdeel is van een mooie ensuite. Met glazen schuifdeuren heeft een doorkijk van de ene naar de andere kamer waardoor het niet inboet aan een sfeer van ruimte en de ruimte er niet kleiner door lijkt. De schuifdeuren verhogen nog eens extra sfeer met hun fraaie uiterlijk, vooral als ze bewerkt zijn en glas in lood ramen bevatten. In de winter doet ze u lekker dicht wat nog eens een knus en warm gevoel geeft.

U kunt kiezen voor bijvoorbeeld modern of klassiek en als u de voorkeur geeft aan een stijl die specifiek bij uw woning past, dan kan dat ook. U kunt het gehele ensemble afstemmen op de houtsoort die in uw huis aanwezig is. De en suite deuren kunt u dezelfde uitstraling geven als de deuren in de rest van uw woning. U kunt glas in lood gebruiken of wit of gekleurd facetglas. Mooie bewerkte panelen die ook herhaald worden in het kastwerk, zijn natuurlijk ook een optie.

Heeft u een moderne woning, dan is wellicht het moderne model in de jaren 30 stijl een uitstekende keuze. U heeft hierbij de keuze uit dichte kasten, half open kasten en compleet open kasten. Voor de schuifdeuren kunt u kiezen uit glas, glas in lood of een roedeverdeling. Geen glas maar in plaats daarvan dichte panelen. Wat u met deze keuze krijgt, is een strakke uitstraling die geheel past bij de rest van uw woonkamer. Let wel, u kunt altijd opteren voor aanpassing van het model naar eigen smaak. Wilt u bijvoorbeeld een boekenkast in dezelfde stijl als de rest van het model, dan kan dat ook.

Bij Rini Thielen kunt u vakmanschap verwachten, advies waar u dat nodig hebt. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten, paneelbewerkingen, kleuren, etc. Wilt u maatwerk dan kan dat ook. Restauratie van bestaand kastwerk of nieuwe deuren is ook mogelijk.

 

 

Lees Meer: - http://ensuitedeuren.blogspot.nl/2014/08/verlevendig-uw-woonkamer-met-een.html